Master Class Mikropizza

Oletko 15-17-vuotias ja kiinnostunut valokuvauksesta? Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua Dokumentaarisen valokuvauksen työpajaan!

Työpajan vetävät Helsingin Sanomien valokuvaajat Heidi Piiroinen ja Sami Kero. Työpajan kolmella tapaamiskerralla kuulet ammattilaisen vinkkejä dokumentaariseen kuvaamiseen ja pääset ohjatusti toteuttamaan oman projektin. Saat neuvoja kuvasarjojen rakentamiseen ja työpajan tuottamista kuvista koostetaan näyttely, joka on joulukuussa esillä Päivälehden museossa. Työpajan tapaamiset järjestetään 6.11., 13.11. ja 27.11.2018 klo 16-18 Päivälehden museossa (Ludviginkatu 2-4, Helsinki).

Työpajaan mahtuu 10 osallistujaa. Mukaan voit hakea lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@patriciaseppalansaatio.fi keskiviikkoon 10.10.2018 mennessä. Kerro hakemuksessa nimesi, ikäsi, yhteystietosi ja kuvaile lyhyesti valokuvausharrastustasi & mahdollisia toiveita kurssin suhteen. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille sähköpostilla tiistaihin 23.10.2018 mennessä.

Työpajan järjestävät yhdessä Helsingin Sanomain säätiö ja Patricia Seppälän säätiö. Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla: toimisto@patriciaseppalansaatio.fi.

Kuva: Heidi Piiroinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *